Vastuullisuus

Perheyrityksemme on valmistanut multaa yli kolmen vuosikymmenen ajan reseptillä, joka kunnioittaa luonnon arvoja. Mullan valmistuksessa tärkeää on puhdas tuote, joka on valmistettu käyttötarpeen mukaan. Vastuullisena toimijana tarjoamme ratkaisun sekä puhtaaseen ruokatuotantoon että kierrätykseen.

Paikallisilta hevos- ja karjatiloilta hyödynnetty lanta on luonnonmukainen ja oikeanlaisen kompostoinnin kautta erinomaisesti soveltuva lannoite luomumullan tuotantoon. Luomupuutarhamultamme tarjoaa ratkaisun syötävien ja hyötykasvien viljelyyn. Ostaessasi luomumultaa tuet luonnon kiertokulkua sekä suomalaista paikallista yrittäjyyttä.

Ylpeästi suomalaista työtä

Viherrakennusmullan valmistuksen kautta tarjoamme ratkaisun biolietteen jälkikäsittelylle. Viherrakentaminen on vastuullisin tapa biolietteen kierrättämiseen. Kompostointi oikealla tavalla hygienisoi ja säilyttää parhaat ravinteet kasvualustan rakennusaineiksi. Kaupunkien viheralueet ja puistot tarjoavat viihtyisiä elinympäristöjä asukkailleen ja toimivat samalla kaupunkien hiilidioksidikeuhkoina. Pientalorakentamisessa viher- ja koristekasvit tarjoavat parasta temmellyskenttää perheen pienimmästä vanhimpaan.

Luonnon arvojen pohjalta, suomalaiset kädet mullassa työstäen valmistuu puhdas luonto ja puhdas lopputuote meille jokaiselle.

Laitoshyväksyntä 12.6.2006
dnro 1468/741/2006