Kuljetus / nouto

Kuljetuskoot ja tilausmäärät

Kuorma kuljetetaan paikalle joko nuppiautolla tai kasettiautolla. Isommat määrät tuodaan usealla ajokerralla. Kannattaa ottaa huomioon autoihin mahtuvat kokonaismäärät ja hyödyntää samalla kuljetuksella helposti mukana kulkevat pienet lisämäärät multaa. Multa on helppo säilöä kasana, esim. pressun alla.


Nuppiauto A: 10-20 m3


Kasettiauto A: ~42 m3
Kasettiauto B: ~47 m3

Toimitusalue

Lammin Puutarhamullan kuorma-autot toimittavat tuotteet kotipihaasi Pirkanmaalle ja Hämeenlinnaan. Mullan toimitusalueeseen kuuluvat Lempäälä, Vesilahti, Tampere, Valkeakoski, Akaa, Nokia, Pirkkala, Kangasala, Pälkäne, Iittala, Hämeenlinna ja Hattula.

Jälleenmyyjämme toimittavat multaa myös omalle paikkakunnallesi. Katso lähin jälleenmyyjäsi Suomessa.

Noutomyynti

Multa-aseman noutomyynti palvelee ympärivuotisesti. Huhtikuusta marraskuuhun arkisin klo 7-11 ja 12-15 sekä sopimuksen mukaan osoitteessa Puutarhatie 71, 37500 Lempäälä. Talvisaikaan etukäteen sovittuna.
Sijaintimme on 130 tien varrella vain 5 min Ideaparkilta Valkeakosken suuntaan. Palvelemme multa-asemalla sekä kuorma-auto että peräkärryasiakkaita. Olemme paikalla sinua varten ja kiireenkin keskellä jokainen asiakas palvellaan mahdollisimman ripeästi. Ostoksesi voit maksaa joko käteisellä tai kortilla/laskutus.

Kuorma-autoilijoiden noutohinnaston kyselyt
tai numerosta 0400 510 890 / Outi Lammi.

Peräkärrynouto

Nouda meiltä multaa, luonnonsoralajikkeita ja männynkuorikatetta peräkärryyn kuormattuna. Kuormaus tehdään peräkärrykuormaukseen räätälöidyllä 0,5 m3:n kauhalla.
Hinnaston tuotteet € / 0,5 m3:n kauha.

Multa ja turve

20 €

Männyn kuorikate

30 €

Erikoismullat

25 €

Luonnonsoralajikkeet

20 €

Kalliomurskeet 0-16 mm

20 €

Multasäkki 1 m3

60 €

Kuorisäkki 1 m3

80 €

Hi there! smileyI have fixed it using this JS code: